tirsdag 2. august 2011

Gratulerer med 1-års dagen, Linnea!

Tenk, nå er lille tulla vår 1 år! Det har gått så altfor fort dette året, jeg skjønner ikke hvor alle dagene har blitt av. Men det er vel sånn det er for alle foreldre vil jeg tro..
Det våkna i allefall ei smørblid tulle halv 8 idag, veldig klar for å møte dagen. Mamma'n sang bursdagssang med den fineste morrastemmen, og ble takknemlig mottatt med smil og klapping:) Vi har kost oss ute hos farmor i to dager nå, så vi valgte å markere det litt mer da vi kom hjem igjen i ettermiddag. Flagget ble hengt ut og vi tok fram gavene vi hadde på lur. Mamma'n hadde spesielt gledet seg til å se hva slags mottakelse det vil få;)
*
Den flotte 1-åringen vår:)
(Trykk på bildene for å få de større)


I den første lille pakka lå det to sånne "ta-og-føle-på" bøker med dyr. Linnea har lenge vært glad i både bøker og dyr, så disse falt i smak:) I dyp konsentrasjon tittet hun seg gjennom begge bøkene før vi tok fatt på pakke nr 2
*

Litt forsiktig først, men litt etter litt ble innholdet avdekket..
*

 ...og da hovedpersonen kom til syne forsvant all tilbakeholdenhet fra bursdagsbarnet:))
*

 Inni pakka skjulte nemlig Hoppsi Deisi seg, en av Linnea sine favoritter fra Drømmehagen:))
*

 Som bildene under viser ble gaven virkelig verdsatt:))
*


På lørdag skal vi ha stort familieselskap hvor Linnea skal feires skikkelig. Det gleder vi oss masse til!

2 kommentarer:

  1. Så fantastisk. Theodor elsker også hopsi-deisi, eller baisi som han sier. Gratulerer så masse med dagen lille venn!!!

    SvarSlett
  2. Gratulerer med 1åringen, Line (og Frode, selvfølgelig ;))! Tiden har virkelig flydd! Måtte årene som kommer bli fyllt med enda mer glede over skjønne Linnea! :)

    SvarSlett