torsdag 8. august 2013

3-åring i huset

Den 2 . August fylte Linnea 3 år, og det måtte jo feires som seg hør og bør. Vi skulle ha familieselskap dagen etter, men vi måtte jo gjøre litt stas på ho på selve dagen også. Jeg trykte ut et hjerte med pepperkakeform fra langpanna og satte tre lys på. Så ble det sunget og blåst ut lys. Det vanket noen gaver også, en helt ny film med Peppa gris, prinsesse sengetøy og en prinsesse sparkesykkel. Det var stor glede i stua :-)I år stod jeg for kakebakingen til festlighetene helt alene, og det blei litt av en sjau! Linnea bestilte selvsagt en prinsessekake i år, hvilket gav litt hodebry for ho mor. Det er i sånne tilfeller man er superglad for å ha google.com! Inne på Ebay.com fant jeg en genial form med medfølgende dukke som kunne brukes til.  Jeg bakte en sjokoladekake med smørkrem med melkesjokokade inni og trakk den med marsipan.  Jeg kjøpte bare vanlig Eldorado marsipan som jeg farget ned pastafarge fra Wilton. Og slik ble resultatet:


Jeg bakte også marsipankake som jeg trekte og pynta for aller første gang. Den skal jeg ha litt mer tid til å lage neste år, blei litt stress med å få til marspipanlokket når jeg aldri hadde gjort det før. Men bursdagsbarnet var fornøyd med egen kaka og fikk blåst ut lysa, så da sier mor seg fornøyd også for denne gang :)
Linnea fikk en helt egen prinsessekrone på bursdagen som kusine Anette hadde laget med litt hjelp av tante Anne. Denne ville ho ikke gå med på selve bursdagen, men dagen derpå var den veldig stas. Det er jo tross alt prinsesse på den!

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar