lørdag 4. juni 2011

Babysteps..

Igår fikk jeg endelig skrapa og mala utsida av lekestua! Har klødd litt i fingrene etter å komme igang, men forrige helg var det så kaldt og ufyselig vær at jeg stod over. Frode fikk snekra nytt gulv på inngangspartiet da, så det gikk litt fremover da og;) Lekestua var hvit, men jeg hadde lyst på en litt annen farge, og valget falt på Lys Antikkgrå. Jeg må gå over med ett strøk til for å få dekt ordentlig, men det går nok litt raskere enn første strøket.
*

Jeg fikk også gått over innsiden med kvistlakk, jeg gidder ikke gjøre det en gang til, men kommer til å gå over med et lag heftgrunn før jeg maler. Det var m a n g e kvister, men nå er det i allefall gjort :)
*

Her ligger det litt arbeid og venter på meg:)) Har skrudd ut alle løse deler, så her ligger vinduer, dør, karmer og lister klare til å bli malt. Kroppen er rimelig øm og vondt etter gårsdagens skippertak, men den får heldigvis hvilt seg litt før neste arbeidsøkt:)
*

Snille pappa Frode tok seg av lillesnupp så jeg kunne få jobbe i fred på lekestua. Det var helt nydelig å få tatt i en malekost igjen så nå gleder jeg meg bare til resten:))
*

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar