mandag 24. januar 2011

En liten reise tilbake i tid

Den 17.01.09 giftet jeg meg med mannen i mitt liv her i denne flotte kirken på Søndeled. For en liten uke siden feiret vi altså 2-års bryllupsdag og derfor fikk jeg lyst til å ta et lite tilbakeblikk og minnes vår flotte dag. Disse bildene er tatt av Per Arne Kvamsø fra Kreativ Foto i Grimstad, og disse vil vi ha glede av resten av livet:) Dagen i seg selv ble ikke feiret med brask og bram, i og med at vi har ei lita tulle på snart 6 måneder som holder på med sin første tann.  MEN min flotte mann kom hjem med en nydelig bukett med 10 mørkerøde, langstilkede roser:))De neste bildene er tatt ute på Øisang ferja som går mellom Øysang og Risør. Dette er en av de eldste gjenlevende treferjene som fortsatt er i daglig drift. Det var skrekkelig kaldt, men hva gjør man ikke for å få fine bilder???


Meg og min forlover Hilde

Frode og hans forlover OmarHer er vi inne i en av de eldste stuene på Holmen Gård. Vegger og tak er fulle av gamle malerier med skjulte budskap, helt nydelige med en helt spesiell atmosfære.

L + F = SANT

1 kommentar:

  1. Gratulerer med ny blogg. Har savnet å se noe fra deg men kjenner til det at tiden ikke strekker til. Gleder meg til å følge med deg her

    SvarSlett