mandag 7. april 2014

.:Bålkos i regnværet:.

I helga var vi utover til huset igjen, og denne gangen skulle mormor og beste til Linnea komme en tur og se på framgangen. Det har skjedd ganske mye siden sist de var der ute så det var moro å vise fram huset slik det er nå. Beste hadde sagt seg villig til å hjelpe til med å bygge ramme til paviljongen slik at den kunne settes opp. Undertegnede kjøpte den på Netthandelen i fjor og har kjøpt hagemøbler i år som gjerne skulle få plass inni den... kremt.

Det var meldt litt regn så vi kledde oss alle godt med tanke på at vi skulle være ute. Det var litt gufsent, men etter å ha skrudd sammen den nye bålpanna fra Europris blei det mulighet for å få litt varme derfra. Syns absolutt den er verdt pengene og liker godt at den kommer opp fra bakken. Litt knotete når grillrista er oppi, men med litt øvelse tror jeg det og skal gå bra :)
Vi fikk besøk av Linneas tante, onkel og to søskenbarn også, så da kom den godt med til pølsegrilling i regnværet :)

                                         Her har paviljongen kommet opp etter noen timers jobb. Bruksanvisningen smuldret helt opp i regnet, så vi får håpe at vi ikke har bruk for den flere ganger.. Vi lot være å ta på tak, sidevegger og myggnett i denne omgang på grunn av været. Vi satser på finvær framover slik at det og hagemøblene kan komme på plass.

                               

Gleder meg til mange lyse kvelder her framover :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar