lørdag 5. april 2014

.:Gult er kult!:.

Det er en stund siden sist bloggpost, grunnen er vel at hvert ledige minutt har blitt brukt ute i huset. Det går jammen meg framover nå og det gjør godt for sjela :) Siden sist har vi hatt besøk av gulvlegger igjen og det har krevd en del forarbeid og ikke minst støvsuging! Det blir mye støv i et hus som er under bygging så det er en jobb i seg selv å få det støvfritt på gulvene. Rommene som stod for tur denne gang var vaskerom, trappegang og begge bad.

Her er et bilde fra badet i 1.etg før gulvlegging og isolasjon:


Trappegangen før gulvlegging og isolasjon:


Det nye baderomsgulvet! Vi har gått for dette belegget som er fra Texline og heter Arty Grey:


Her er trappegangen med det flotte gulvet Tribecca Rustic, dette også fra Texline:


Etter at gulvene ble lagt har Frode jobba som en helt for å få isolert alle rommene. Dette for at vi fortere skal kunne få snekkeren tilbake i huset og endelig bli ferdig med vegger og tak.

Her er et bilde fra den lille gangen hvor vi skal ha inngangsdøra vår:


Her er et bilde fra vaskerommet:


Her er et bilde fra badet i 1.etg. På gulvet ligger de siste baderomsplatene vi har bestilt som skal brukes på vaskerommet og badet i 2.etg:

På grunn av røret fra badet i 2.etg må taket fores ned under de gamle bjelkene, det har også gjort at det er hele 15 cm med isolasjon i taket. Satser på at det gir både god varme og lydisolasjon!


Her er det bilde fra trappegangen inn mot badet:Det siste bildet er også fra trappegangen, men mot den siden hvor trappa skal opp. Neste gang det kommer bilder fra disse rommene håper jeg at de har fått både vegger og tak :)


Nå er det tid for lørdagskos :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar