fredag 2. mai 2014

.:Tripp trapp, tripp trapp:.


Nå skjer det endelig store ting i huset! Det er har føltes litt trått i det siste, og mye er jo fordi man må vente på arbeidskraft. Men sånn er det vel når man bygger hus..

Slik så det ut i trappegangen forrige helg, hvor snekkeren hadde påbegynt plating, jeg må si det er deilig å se at den gule isolasjonen gradvis forsvinner.

                                   
I går fikk vi snekker på besøk, og med god hjelp av familie og naboer kom endelig trappa opp igjen. Vi har jo snudd den ift hvordan den stod opprinnelig så det var litt spenning i om den faktisk kom til å passe ordentlig. Det gjorde den heldigvis, og det ble overraskende god plass i gangen og under trappa :)

                                            

Trappa skal selvfølgelig pusses ferdig og males før den er helt ferdig, og da tror jeg den blir veldig fin. Det er jo gøy å ha trappa som hører til huset når vi kan få den til å fungere i vår nye planløsning.

                                                 


På kjøkkenet har det også skjedd litt. Her har peisen endelig kommet på plass i sin helhet. Den skal selvsagt males hvis, det samme skal muren bak. Gleder meg til peiskos på kjøkkenet :)

 
Oppe i 2.etg har Frode og jeg fått prøvd oss som gulvleggere. Vi har hatt en profesjonell i resten av huset, men fant ut at vi skulle klare de resterende gulvene selv. Før belegget kan legges på må det støvsuges veldig nøye, og da er det kjekt med en industristøvsuger til jobben. Denne har gått noen timer her i huset for å si det sånn..
   

Her har vi fått lagt belegget utover på Linnea sitt rom. Det er fra Texline og heter Noma Miel.

                                        

Det er litt finkutting som gjenstår her og på gjesterommet, men det gikk forbausende greit å få lagt det på. Frode skal lime det og så er det klart for siste finish med lister.

                                        
Linnea storkoser seg på Kortmyr og begynner å bli veldig klar for å flytte. Ho har allerede klart for seg hvor senga skal stå på rommet, og ho maser stadig om å begynne i den nye barnehagen. Det er flott at ho virker innstilt på det som kommer, men jeg er jo spent på hvordan ho vil takle alt sammen.

                                      


I dag fikk vi levert kjøkkenet som vi har bestilt fra Ikea, så nå vet jeg hva morgendagen bringer for min del :)
Ønsker dere alle en flott helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar