torsdag 14. mars 2013

Kortmyrhuset - Veien videre


 I huset har det nå stått stille siden snekkeren dro, eller det vil si, Frode har rydda en del og brent alt som har blitt hivd ut av huset underveis. Veien videre nå er det vi selv som må ta fatt på, og det er fortsatt nok å gjøre i tida framover.

Her ser dere bildet av toppen av trappa og selve trappegangen. Trappa skal vi forsøke å få ned i en hel del slik at den kan settes opp igjen når gangen er ferdig. Den skal pusses og males hvit, og det tar vel litt tid det og..
 Nede i gangen skal vi rive både vegger og gulvet, og gulvet skal fylles med stein. Planen er å støpe gulvet og legge ned varmekabler, men da er vi jo også litt avhengig av varmere vær ute så det kan få tørke ordentlig. Trappa skal snus slik at bunnen av den vil stå langs veggen til venstre og enden opp der hvor vi har laget døråpning til vår nye gang. På den måten får vi skilt rommene oppe og vi får litt ekstra lagringsplass under trappa.

Her er døra ut til den lille gangen hvor vi skal ha vår inngangsdør. Vi har kjøpt ny dør som er av typen ytterdør med klart glass i for å få litt ekstra isolasjon gjennom vinteren.

Her er døra inn til det som skal bli badet vårt. Der hvor det gamle skapet står har vi planer om å sette inn en skyvedørsgarderobe som denne fra Ikea.

Her er det som skal bli badet vårt slik det står idag, det eneste rommet man kan se de originale veggene i nå. Her er ikke vinduene blitt byttet ennå pga alt støvet som vil komme når vi skal steinsette gulvet. Som i gangen vil vi støpe gulvet og legge ned varmekabler. Dette var opprinnelig to rom som vi har fjernet veggen imellom og blendet døra som gikk inn i tv-stua. Det er opprinnelig bjelker her og, men disse må skjules pga røret fra badet i 2.etg. I hjørnet til høyre har vi tenkt å sette inn et dusjkabinett, og på den lange veggen vil vi ha baderomsinnredningen.
 

Her er rommet fra motsatt kant. Til venstre i bildet har vi tenkt å ha et vegghengt klosett.

Dette er litt hva vi ser for oss på veggene, blir spennende å se hvordan det blir til slutt :)
Dette er ferdige våtromsplater fra Fibo Trespo med diskret grå dekor, lekkert og stilrent.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar