fredag 29. mars 2013

Riving pågår!

Selv om det er påskeferie kan vi dessverre ikke ta oss helt fri fra huset. Vi har litt tidspress med tanke på at fyringsforbudet trer i kraft snart, og det er mye materialer igjen som skal rives og brennes i huset. Idag har Linnea sin farmor vært så snill å være barnepike slik at jeg kunne ta i et tak sammen med Frode. Det som har stått for tur nå er trappegangen, både i 1. og 2. etg. De første bildene er utgangspunktet vi begynte med idag, og vi ante ikke hva vi ville finne når vi startet rivinga.Under det første laget fant vi gamle planker, på veggen til høyre fant vi også et lag med tapet rett på utsiden av tømmeret. Veggen rett frem i bildet er endeveggen på det gamle huset slik det stod opprinnelig.


Under plankene kom tømmerveggene frem - heldigvis!


Vi fikk begynt litt forsiktig i trappa også, men det er litt vanskelig å få det vekk så lenge trappa fremdeles står. Neste steg er å få ned trappa slik at resten av rommet kan ribbes inn til tømmeret og behandles med antiparasitt. Trappa skal ned neste helg, så det blir spennende å se om den kommer ned i en hel del..


 
På badet har Frode fått tatt opp gulvet og behandla veggene med antiparasitt. Nå står det et gruslass å venter på å bli fraktet inn og fylles nedi gulvet, slik at vi kan støpe når det blir varmere i været.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar