mandag 23. mai 2011

Nesten som ei ribba høne :)

I helga fikk den hendige mannen min flytta lekestua inn i garasjen ved hjelp av traktor og tømmerhenger. Hele taket er råtten og må byttes, så da er det kjekt å kunne stå innendørs. Med hvert vårt brekkjern gikk vi løs på taket, og ned kom det. Kan anbefales hvis man har noe aggresjon eller frustrasjon som trenger utløp;) Eneste bakdelen er at alle de som bor i lekestua sine kriker og kroker kommer fram, og jeg HATER edderkopper! Grøss... Hvordan den så ut før jeg gikk løs med brekkjernet kan du se her
*

Du kan kanskje si at jeg fikk litt blod på tann, så jeg skrudde like godt ned alle listene og pelte ut vinduene og døra. Fant ut at det var like greit når den først skal males både utvendig og innvendig. Også pelte jeg vekk plankene foran inngangsdøra, de var helt sprø og all maling var flagna av. Nå gjenstår bare å overtale mannen min til å lage den slik at den går litt lenger ut. Hadde vært så koselig med litt veranda med plasse til en benk og noen blomsterkasser :)
*

Inni har det aldri vært gjort noe så nå må den få stå og tørke opp litt før jeg går igang med den. Har kjøpt kvistlakk som jeg vil gå over med i første omgang.
*

Deretter skal jeg male ett strøk heftgrunn før jeg begynner med fargene. Gleder meg som en unge til å ta fatt! Sommeren før jeg blei gravid bodde jeg nesten i denne garasjen og pusset opp diverse loppefunn, så dette har jeg sett fram til :)
*

Til slutt må jeg bare vise noen bilder av Linnea sin første tur i huska. Kjøpte en herlig rød babyhuske som har kommet opp i det gamle rognetreet på tunet. Som dere kan se på ansiktsuttrykket falt det virkelig i smak:)
*


Nå har pappa'n satt sammen sandkassa med lokk og, så til helga igjen håper vi at den er i bruk:)

2 kommentarer:

 1. Steike! Jeg er så imponert over tiltakslysten din! Og gleder meg masse til å se hvordan dette blir altså. Jeg er sikker på at dette blir verdens lekreste lekestue!

  SvarSlett
 2. Så spennende og GØY prosjekt!
  Jeg har såååå lyst på lekehus til mine små, men vi har begrenset med plass i hagen desverre.:(

  Godt å høre at flere kjenner seg igjen i den travle hverdag.

  Ha en fiin kveld, kjære du!
  Klem Silje

  SvarSlett