tirsdag 24. mai 2011

Sanselig sommer og Hvite Drømmer

Igår var vi på koselig handletur med tante Anne, og da måtte vi hilse på våre tidligere kolleger Hege og Linda. Det er de to flotte jentene som står bak den snart 1 år gamle interiørbutikken Hvite Drømmer Interiør her i Kragerø. Jeg har lenge drømt om å bla igjennom boken Sanselig Sommer, og endelig blei drømmen realisert:) Den måtte selvfølgelig bli med meg hjem og da, for en slik fristelse klarer jeg simpelthen ikke motstå :D
*

Her er noen smakebiter fra boken for den som ennå ikke har hatt gleden av å bla i den. Og kan ikke du heller motstå fristelsen kan boken kjøpes HER
*Og gjett om jeg satte stor pris på den flotte lekestua som var avbildet da! Det er bare så LEKKERT! Takker og bukker for masse inspirasjon:)
*Til slutt må jeg bare vise noen flotte små glassbrikker (du vet sånne til å ha under glass og kopper på bordet) som jeg også bare måtte ha med meg hjem. De er bare så lekre og de kommer med fire ulike tekster.
Den første står det "Bless Our HOME With Love And Laughter"
*

"This Face makes me smile"
*

"Home of heaven"
*

"Life is a Journey Enjoy it"
*

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for koselige ord, Line!
  Alltid koselig med besøk av dere:):)
  Håper vi sees snart igjen.

  "Sanselig sommer" er en veldig inspirerende bok.
  Her har er det mange spennende tips å hente, ikke minst til Linneas lekestue;)

  Klem, Linda

  SvarSlett
 2. denne boka har jeg hatt lyst på siden det ble snakk om den, men jeg har enda ikke somlet meg til å kjøpe den. Tror jammen jeg må få gjort det snarest før det blir tomt.

  SvarSlett