tirsdag 10. mai 2011

Vis meg din lekestue!


 Dette er da vår datters framtidige lekestue,  som etter harde forhandlinger med de to tidligere eierene endelig ble vår:) Utropsprisen var litt høy ift det som måtte gjøres, men Linneas kjære farmor spyttet i en del av potten for å få slutt på forhandlingene og alle ble fornøyd:) Under er det noen bilder som viser dagens tilstand, og som dere ser trenger den MASSE kjærlighet. Taket må byttes, det trengs nytt vindu i døra og den må skrapes og males utvendig. Når det er gjort er det å ta fatt på innsiden, og det er vel her den største jobben ligger
*
Utsiden:
Og her er innsiden:
Dette var riktignok før den blei tømt, så det er litt mye rot og skrot her. Den er helt ubehandlet som dere ser, så den er som et blankt lerret. Jeg har planer om å få malt den i sommer med oljemaling inni, så kan den få et helt år på å lufte ut lukta. Ønsker meg i utgangspunktet noen lyse/duse farger, tenker at det kanskje er mest anvendelig. Det gjør det i allefall enklere å kunne skifte ut interiøret og farger på diverse stæsj etter som Linnea blir større og får egne ønsker.

Så nå venter jeg spent på at dere kan vise meg deres flotte lekestuer så jeg "bade" i deilig inspirasjon:) Tar gjerne imot råd og tips om maling, og hvor man kan få tak i stilig stæsj til interiøret. Håper du inviterer meg på besøk i bloggen din :)

Ha en strålende dag!

3 kommentarer:

 1. Jeg og ønsker meg (Mira) et slikt hus, som jeg kan pusse opp og gjøre om til et lite prinsesseslott til henne! Må bare prioritere litt av alt det som skal gjøres i hovedhuset først..

  SvarSlett
 2. Her kan du se vår lekestue:) Lykke til!
  http://marlensunivers.blogspot.com/search/label/Lekehus

  SvarSlett
 3. Her er det virkelig potensiale!!
  Jeg er helt sikker på at Linnea får en veldig fin lekestue etterhvert. Lykke til med jobben!
  Jeg skulle gjerne innredet en, men tviler på at min "drømme-lekestue" hadde falt i smak hos William:):)

  Klem, klem

  SvarSlett