søndag 3. februar 2013

Kortmyrhuset - Linneas rom


God søndag!
Jeg tenkte jeg skulle gi dere en titt inn på Linnea sitt rom, slik det var og fram til idag. Nå er det rett før platene kommer på veggen så da er det moro å minne seg selv på hvordan utgangspunktet var. Dette rommet er da i 2.etg og er egentlig endeveggen på det gamle tømmerhuset. Jeg har flere bilder av rommet, men jeg har det på en annen pc for øyeblikket. Det første bildet gir jo et visst inntrykk. Dette kottet var det første som forsvant, deretter platene med tapet.

Lag 1:

                                     

Bak tapetplatene fant vi gammel panel som i de andre rommene.
Lag 2:

Her kan man faktisk se hvor vinduet har vært på den gamle endeveggen før huset ble bygget på.

Her er vi kommet inn til tømmerveggene, ikke spesielt flotte å se på her heller dessverre.

Døra som sees her går inn til det som skal bli vårt soverom, men det vil ikke være gjennomgang mellom Linnea sitt rom slik som det har vært. Døra skal selvsagt byttes ut med en helt ny :)Her er et bilde tatt ut mot gangen der trappa kommer opp fra 1.etg. Til venstre er døra inn til Linnea sitt rom, den som er kuttet ut til høyre for den skal bli vår gang inn til soverommet vårt. Det vil nemlig bli satt opp en lettvegg mellom døråpningene som skaper en liten gang slik at vi slipper å gå igjennom rommene. Veldig fornøyd med den løsningen!

Her er rommet ferdig rettet, isolert og med nytt gulv, tak og vindu!
Uka som kommer skal snekkeren igang med panelplatene i de fire rommene som står klare, og her inne skal det være eggehvite plater med perlestaff. Jeg kjenner at denne uka som kommer nesten ikke kan gå fort nok!


1 kommentar:

  1. Det er så spennende å følge med på fremgangen i huset! :D Så gøy at du viser oss. :)

    SvarSlett