mandag 25. februar 2013

Lekestua - før og nå

Jeg hadde et innlegg om lekestua jeg skulle pusse opp til Linnea for ganske lenge siden, og siden bloggpausa blei ufrivillig lang fikk jeg aldri vist resultatet. For å minne om utgangspunktet har jeg først et bilde av lekestua da den var ferdig "skrelt" og klar for å pusses opp.

Før:


Nå:Her har huset også fått sitt rettmessige navn på plass; Linneas hus. Bokstavene er kjøpt på Panduro og malt rosa.

En postkasse må man ha!

Har det kommet post idag tro...?

Her var det jammen et brev fra farmor :)

Inni lekestua går det i rååååsa.
Møblene er kjøpt på Europris og er bare så herlig!

Komfyren har jeg laget selv av et gammelt nattbord.
Det så slik ut før:
 

 Nattbordet har jeg malt i rosa maling fra Sens, og jeg har laget en dør i finer som jeg har laget glass til i lamineringspapir. Platetoppen er lamineringspapir som jeg har sprayet med sort lakk og limt på. Knottene er i hvit porselen med rosa prikker. Utrolig søte!
  Av et identisk nattbord har jeg også laget en oppvaskbenk med nedfelt skål. Den ser litt bedre ut nå, men jeg har helt glemt å ta bilde. Jeg har sydd et forheng til denne som matcher resten av tekstilene.

Gardinene har jeg sydd selv av duker og håndklær fra Nyblom og Kollên. Jeg hadde så lyst til å ha gardiner av typen roll-up, samtidig som jeg ville ha disse tekstilene i lekestua. Så da måtte jeg til pers selv og slik ble resultatet. De er enkelt hengt opp på spiral og kan tilpasses med knytingene.
Takk for besøket!
1 kommentar: