mandag 18. februar 2013

Kortmyrhuset - vårt soverom

Samtidig med kjøkkendelen har vi holdt på med det som skal bli soverommet vårt, med et kontor/hobbyrom på innsiden. De første bildene er av kontoret etter at det ble tømt for ting og det nye vinduet var satt inn. Her skal vi bare plukke ned platene på de to ytterveggene, skilleveggen skal vi bare sette platene rett på og taket skal males.

                                     


Her er vi igang med å rive, men det var en fryktelig vanskelig jobb fordi det satt fullstendig fast og kun løsnet i pittesmå biter.

Etter å ha slite for å få dette lille ned av veggen kapitulerte jeg, og Frode måtte fjerne resten med motorsaga.

Jeg fikk dessverre ikke tatt bilder av det tomme soverommet vårt før kottet og ytterveggen ble revet, men disse gir i allefall et visst inntrykk av utgangspunktet.


Her har snekker John foret ut veggene og Frode har isolert, så nå er det klart for panelplater.


Slik ser soverommet vårt ut nå. Nå kan man kun se omrisset på gulvet etter kottet som stod der. Nå skal det legges nye takplater og Skagen grå plater med perlestaff på veggene.


Slik ser veggen mellom soverommet og kontoret ut. Er litt usikker på hva som skal gjøres med åpningen ennå, men jeg kunne nok ønsket meg en dør der.

Her er veggen med vår dør inn til soverommet. Foreløpig går den rett inn i rommet til Linnea, men her skal det settes opp en lettvegg slik at vi får en liten gang for oss selv. Før var det nemlig gjennomgang mellom disse tre rommene, hvilket ikke var ønskelig å ha fremover.


Idag har snekkeren begynt å legge plater på veggene i kjøkkenet, må innrømme at jeg har fryktelig lyst til å jukse og dra ut før helga for å se! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar